مقایسه طراحی و کیفیت ساخت
مقایسه پوکو m3 با هواوی y7a یکی از مقایسه های جذاب بازار است. هواوی y7a با ظاهری شبیه به پرچمداران والبته قرار دادن رنگ رزگلد هواوی وای هفت ای در لیست انتخاب هواداران ظاهری زیبایی نسبت به خرید پوکو m3 قرار داده. اما داشتن وزن ۱۹۸ گرمی پوکو M3 نسبت به وزن ۲۰۶ گرمی هواوی Y7A یک مزیت محسوب میشود. اما صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی هواوی در مقابل ۶.۵۳ بودن اختلاف زیادی را نشان نمیدهد. طراحی دوربین سلفی پوکو ام ۳ ناچ قطره ای بوده ولی این موضوع در y7a به زیبای و با طراحی بهینه ناچ حفره ای است که زیبای بیش تری به پنل جلویی بخشیده است. در ویدیو مقایسه pocom3 vs Huawei Y7a میتوانید به تماشای مقایسه این دو گوشی بپردازید.
مقایسه صفحه نمایش
در بخش نمایشگر شیائومی پوکوm3 ابعاد ۶.۵۳ اینج صفحه نمایش IPS LCD را با روشنایی ۴۰۰ نیت طراحی کرده است، تا در زیر نور آفتاب به هیچ مشکلی بر نخورید. که این بخش برای هواوی Y7A با ۶.۶۷ اینچ با همان جنس IPS LCD طراحی شده که توانسته ۸۴.۳ درصد از پنل جلویی را به صفحه نمایش خود اختصاص دهد. حاشیه صفحه نمایش شیائومی پوکوی ام ۳ هم در کم ترین حالت خودش قرار دارد. و به عدد ۸۳.۴ درصد میرسد. تراکم پیکسل شیائومی و هواوی هر دو به عدد ۳۹۵ می رسد. نسبت تصویر ۲۰:۹ هواوی Y7a با رزولیشن ۱۰۸۰در ۲۴۰۰ برتری نسبی به poco m3 با رزولیشن۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ با نسبت تصویر ۱۹:۵:۹ دارد. اما ملاک تراکم یکسان است. نکته برتر، داشتن گوریلا گلس ۳ برای محافظت از صفحه نمایش پوکو است.
مقایسه دوربین
در بخش دوربین اما شرایط کمی متفاوت است. و برتری کامل را دوربین هواوی y7a با داشتن سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و سنسور ۸ مگاپیکسلی ultrawide و ۲ مگاپیکسلی بودن سنسور ماکرو (macro) و سنسور تشخیص عمق قطعی است.و خرید هواوی y7a را ارزشمند تر میکند. چرا که دوربین های پوکو m3 به ۴۸ مگاپیکسلی بودن سنسور اصلی و دو مگاپیکسلی بودن ماکرو و عمق خلاصه میشود. تفاوت دوربین های شیائومی پوکو m3 و هواوی y7a در نداشتن سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید پوکو است. ولی کیفیت فیلم برداری در هر دو یکسان است. دوربین سلفی هم هر دو ۸ مگاپیکسیل است که برای عکاسی و فیلم برداری کاملا مناسب است.
مقایسه باتری و اسپیکر
در بخش مقایسه باتری ها گوشی موبایل پوکوی ام ۳ با داشتن ظرفیت ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و شارژر سریع ۱۸ واتی برتری خوبی نسبت به Huawei Y7a با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با شارژر سریعی ۲۲.۵ واتی( در ۳۰ دقیقه ۴۶ درصد شارژ) دارد. البته شارژر ۱۸ واتی پوکو شاید میتوانست برای رضایت کاربر سریع تر باشد. در نهایت ظرفیت بالای باتری ها در گوشی میانرده بسیار نکته مثبتی است که کاربران را نسبت به خرید گوشی موبایل با ظرفیت بالای باتری هدایت میکند.
مقایسه سخت افزار
در شیائومی پوکو m3 از تراشه کوالکام Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 یازده نانو متری با ۴ گیگابایت رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده که در مقابل هواوی y7a هم از Kirin 710A (14 nm) استفاده کرده که با فناوری ۱۴ نانومتری ساخته شده و مسلماً قدرت بیش تری از رقیب های سخت افزاری خود در بحث توان پردازشی خواهد داشت. در هر دوی این گوشی ها بازی های چون کالاف دیوتی موبایل و پابجی موبایل و فورتنایت خوب اجرا میکنند. با اینکه این گوشی ها برای گیمینگ نیستند. بازی ها را به شکل قابل قبولی اجرا میکنند. اگر در زمینه بازی با پوکو m3 و بازی با هواوی y7a تجربه ای دارید در بخش نظرات با رهام تل به اشتراک بگذارید.
مقایسه نرم افزار
پوکو m3 و هواوی y7p با اندروید ۱۰ و رابط کاربری پوکو ۱۱ MIUI توسط شائومی در بازار های جهانی عرضه شد. و در مقابل y7p با رابط کاربری EMUI 10.1 عرضه شده. نداشتن سرویس گوگل آن اصلا برای هواداران هواوی جای نگرانی نگذاشته است چون تمام نرم افزار ها از بازار و HMS قابل دانلود هستند. میتوانید در مقاله راه حل های گوشی های اندروید بدون گوگل ! در این مورد بیش تر بخوانید.
جمع بندی
در نهایت برای قیمت دو دستگاه باید به برچسب ۱۶۰ یورویی برای نسخه ۴/۶۴ گیگابایتی Huawei Y7a در سه رنگ مشکی، سبز، رزگلد اشاره کنیم و پوکو m3 هم چیزی در حدود ۱۴۹ یورو در نسخه ۶۴/۴ دارد این گوشی در رنگهای متنوع زد، نارنجی، آبی و خاکستری عرضه خواهد شد.(منبع این قیمت ها سایت gsmarena) میباشد. و امروزه کاربران برای خرید میانرده ها دچار سردرگمی زیادی میشوند که شاید با حضور این میانردها در بازار با برچسب قیمتی مناسب ، کمی از این سردرگمی بیرون بیاییند. همانطور که مشاهده کردید اکثر مشخصات این دو گوشی یکسان بوده اما در دوربین داشتن سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید هواوی کمی دوربین بهتری را در پکیج عکاسی خود جای داده است. که در انتخاب با ارزش خرید بالا تاثیر دارد.